Venla Saartamo

Venla Saartamo on Helsinkiläinen laulaja ja lauluntekijä, jolle musiikki on mielihyvä, ja laulu on rakkaus. Venla on tehnyt musiikkia koko elämänsä, joten vahva esiintymiskokemus näkyy ja välittyy myös esiintymislavoilta.

Venlan musiikki on tunteita herättävä, syvästi puhuttelevaa urbaania ja koneellista poppia. Hän ei halua lokeroida itseään minkään genren alle, vaan maustaa mielellään biisejä aina sanoman ja tarinan mukaan. Venlan biisit luovat tunnelman ja kokonaisuuden, jonka hän esittää intuitiivisella läsnäolollaan, täyttäen koko esiintymistilan. 

Venla kutsuu itseään ” tarinan kertojaksi “, joka tulee vahvasti esille hänen esiintymistavassaan. Musiikki on pääasiassa englanninkielistä, jota väritetään välillä myös espanijan kielellä.

Venla Saartamo julkaisi ensimmäisen oman singlensä maaliskuussa 2017 “Your Soul is Good” ja työstää tällä hetkellä esikoisalbumiaan.

Lue Lisää

Idé

Idé on kansainvälistä musiikkia säveltävä ja laulava naisartisti.

Ensisingle ”Sorry” sai loistavan vastaanoton marraskuussa 2016. Sorry edustaa tunteikkaampaa osastoa Idén ensijulkaisuista, kun taas muut kappaleet vievät energisempiin ja iloisempiin tunnelmiin. ”My Time” ja ”Salty” kappaleet jatkavat hyvin ensisinglen viitoittamalla tiellä ja soivat myös radioissa. Ensimmäinen kokonainen albumi on odotettavissa vuoden 2017 aikana.

Esiintyjänä Idé ottaa yleisön haltuun voimakkaalla läsnäololla ja tulkinnalla. Sanotaan, että hän ei jätä ketään kylmäksi. Esiintyjänä hän on aloittanut jo nuorella iällä erilaisissa laulukokoonpanoissa ja soololaulajana. Esiintymiskokemusta on karttunut myös juontajan tehtävistä erilaisista juonto- ja tv-produktio. Idé, eli Iida Repo, tunnetaan myös The Voice Of Finland -ohjelmasta, jossa hän oli kilpailijana Tarja Turusen joukkueessa.

Lue Lisää

Assi Ilona

grtmusiclive_Assi-Ilona260*260Vuonna 1985 syntynyt Lahtelainen Assi Ilona on tällä hetkellä eräs määrätietoisin naisartisti Päijät-Hämeestä. Assi on tehnyt musiikkia noin kymmenen vuotta, mutta vasta vuonna 2014 alkoi tapahtumaan:

Assin ensimmäinen single “Onnellinen” julkaistiin loppuvuodesta 2014. Toinen single “Helpompaa” ilmestyi kesällä 2015, jolloin myös ensimmäinen omakustannelevy valmistui. 2015 syksyllä ilmestyi single “Missä Turvallista on”, ja uudenvuoden aattona 31.12.2015 “Usko Ja Voima”.

Assin on vuosien varrella kerännyt ympärilleen myös vankan fanijoukon, jotka ovat täyttäneet lukuisat esiintymispaikat Assin keikoilla kerta toisensa jälkeen!

Lue Lisää

Lily-eM

Lily-eM on suomalainen laulaja / biisinkirjoittaja kansainvälisellä tyylillä. Lily tulkitsee musiikillaan iloa, surua ja rakkautta ottaen kantaa myös yhteiskunnallisiin asioihin.

Lily rakastaa Roland TR-808, 909, Junoa, Korgia, kitaraa ja pianoa. Kaikkea mistä lähtee ääntä. Lily rakastaa musiikkia ja tulkintaa, ei genreä, siksi hänen tuotannossa liikutaan välillä tummissa syntetisaattorimaisemissa ja välillä haetaan vaikutteita kansainvälisiltä vesiltä.

Maaliskuussa 2015 Lily-eM julkaisi oman ensimmäisen singlensä  “Nothing I Can Do” ja heti perään toisen singlen sekä musiikkivideon joka kantoi nimeään “Giving Up”.

Lily on tehnyt muutamia keikkoja kotikaupungissaan Turussa, mutta kokemusta löytyy myös Venäjältä jossa hän teki kaksi keikkaa vuonna 2014. Lily onkin valmis keikkailemaan joko DJ:n tai  taustabändin voimin missäpäin maailma tahansa!

Lue Lisää